VLastnosti pre zapis

Chcem mat na stranek FLASH, ktory cez PHP zapise data do txt. A vraj musim mat nastavene dake vlastnosti zapisu na tom TXT. Kde a ako to nastavim?
predpokladam ze systemem je nejaka distribuce linuxu (na woknech nic takoveho neni;) ) ... takze pouzij prikaz " chmod 777 nazev_souboru.txt "

- pokud nevis jak, tak to shrnu : pripojis se pres ftp a proste ten prikaz spustis (ve vetsine programu je input pro zadavani prikazu .. napr. u TotalCommander je dole pod vypisem).
- jinak pokud se nepripojujes pres ftp, tak by to melo jit na wz i pres 'webove rozhrani' - nekde vlevo je polozka zmenit prava souboru. (ale nejsem si jisty xD )
Sry, jestli jsem to spatne pochopil ... ted kdyz jsem to cetl asi popate, tak jsem si uvedomil, ze ses mozna ptal na vlastnosti otevirani souboru
$fd = fopen ($filename, "r");
/* http://cz2.php.net/manual/cs/function.fopen.php */

jeste jednou sry ;)
Presne znenie:

...nelze zapisovat do txt souboru. Je to z důvodu, že soubor nedisponuje dostatečnými právy.

Musíme u něj umožnit zápis všem uživatelům. Pokud používáme webové rozhraní pro správu souborů na serveru, zpravidla zde najdeme možnost jak přiřadit soboru/adresáři více práv (CHMOD 777). U ftp připojení lze změnu atributů provést přímo v ftp manažeru. Mezi hojně používané bude patřit Total Commander. V něm vybereme soubor na serveru a z menu zvolíme první položky „Soubory – Změna Atributů“ a zaškrtneme potřebná práva.

Máme-li v atributech povolen zápis a čtení pro všechny uživatele...


*Pouzivam Salamander, ale teda nainstalujem si aj TC ak treba. len napiste presny popis krok za krokom pls..
tak ja to robim najjednoduchsim sposobom, ak mas totalcomander, tak staci ked sa pripojis na ftp, oznacis si subory ktorym chces zmenit pristupove prava a jednudujo si rozbalis v menu prvu zalozku a tam je napisane zmena atribútov, ak ho máš po anglicky, tak je to inak a tam sa môžeš aj pozriet ake ma prave teraz subor nastavene atributy a jednoducho ich zmenis zaskrknutim prislusneho policka
Jaj ... v Salamanderu by to melo jit taky ... jenom je treba hledat! :D

jinak popis mas v prnim prispevku : "chmod 777 nazev_souboru.txt" . S novejsimi verzemi TC to jde udelat pres prave tlacitko mysi (v moji verzi TC prave tlacitko nedela nic :D ).
No a mam zapisat tie vlastnosti len tomu TXT? Lebo na webe to je tak ze je tam: zmenit prava. A tam mozem dat (zmen/zapis/spoust) a to pre tri typy skupin. Mam dat vsetky tri?

A mam aj iyn problem. Na disku mi to ide. aj cez program PHP Home edition, kde to spustam akoze na servery. Ale ked to dam na webzdarma, tak mi to vobec nenacita. Zvisny kod bere, ale swf vobec nezobrazuje.... :(
Pokud potrebujes upravovat jenom ten txtak tak dej ty prava jenom jemu ... (nepotrebujes prece aby ti nejaky skript (treba omylem) prespal nejake jine tvoje soubory :D )