reklama jinde

Ahoj lidi
nepoužívám rámce,nemám specifikovanou reklamu,
takže by se měla zobrazit na každé stránce dole.
Je ale na každé stránce nahoře a kryje se s objekty!
srovná se po nějakém čase sama ? MARTIN
asi ne... pokud chces reklamu umistit presne, mel by jsi pouzivat 'reklamni tag'...

m.s.
I když vložím reklamní tag, reklama se zobrazí několikrát, protože je vložena do každého includovaného souboru (php) takže hrůza - viz jzm.prodejce.cz nebo fanklub.unas.cz
Tak pouzij tu volbu s hlavnim ramcem ... ja to treba delam tak, ze uvedu jmenou souboru, ktery includuju do kazdy stranky, tak je pak efekt stejny, ale muzes si presne rict, jak tu reklamu chces.

Radek
Mám na to řešení, ale napsal jsem to do jiného diskusního tématu, někde to tu je. Už jsem totiž zapomněl přesnou formulaci a nechce se mi to hledat, protože se mi chce spát...
jasne, to vkladani do inkludovanych souboru je znama zatim neopravena chyba - uz to tu najdes nekolikrat. reseni je davat include do nejakych filu inc, dat apod. ale to je zase unsecurity... takze podle me je reseni hodit reklamu na first_page a mas po problemu :) relativne...

m.s.
Ja se tedy kouknu do historie, ale nejak nechapu jak v pripade opravy teto chyby bude ten chudak robot poznavat, zda dany soubor je includovany nebo ne ...

Radek
:) presne tak, vzhledem k tomu, ze to neni uplne jednoduche, tak proto to asi neni jeste vyresene...

me staci jako reseni davat reklamu na prvni stranku nahoru...

m.s.
Vis, ja se vzdycky vziju do role toho chudaka programatora, co to ma pak naimplementovat a podobny uvahy okamzite v hlave potlacim :o)

Ja tu reklamu misto do hlavniho ramce davam do toho include souboru ... snad se tim proti nicemu neprohresuju, vysledny efekt je korektni => reklama se viditelne zobrazi.

Radek