Jmeno DB a uzivatele v MySQL

Jestli se nepletu, tak jmeno uzivatele a databaze je u me konkretne 'pogl' nikoli 'pogl.wz.cz' ... nemuze dojit ke kolizi, pokud bych si zalozil ucet 'pogl.webzdarma.cz' ?

Radek
nemelo by ne? prece to jsou dva odlisne servery a snad to i bezi na jinem stroji... leda ze by nejaka skryta feature :) to znemoznila... :)))

m.s.
Pokud jsou to opravdu dva ruzny pocitace ... trebas virtualni, pak ano, ale treba z miho pohledu

eps4.webzdarma.cz ... a pogl.wz.cz ... maji stejnou IP ... ikdyz podle toho se to posoudit neda ... jsou to opravdy dva ruzny stroje ?

Radek
Navic v podpore je uvedeno, ze je DB server je: mysql.webzdarma.cz nikoli localhost, jak jsem cekal :)

Radek
... tak uz jsem se radoval, ze jsem nasel nejakou dirku a ono nic :o) ... nedalo mi to, tak jsem to vyzkousel ... kdyz si uzivatel zapne MySQL a ono jeho jmenu uz existuje, tak mu to prideli jmeno jiny ... me konkretne pogl_13.

Omlouvam se za tento zbuhdarma vytvoreny ucet, ale ja uz ho nejak vyuziju :o)

Radek
asi jsem ti dobre nerozumel. jinak i kdyz to bude vic stroju, tak na internetu se budou tvarit jako jedna IP - jsou pripojene jednim uzlem. ale jinak to jsou dohady - kdyz miraT bude chtit, tak nam to upresni :)

ale ja to chapal tak, ze dotas smeruje k obave, aby tve login na ftp prostor nekoligovalo s loginem do mysql databaze - to by samozrejme nemelo.

m.s.
Radku, dotaz jsem pochopil, odpovedel sis sam :)

Martine, slo o to, ze se uzivateli nastavi databaze na jeho jmeno bez domeny, takze dalsi uzivatele s tim jmenem v jine domene musi mit v jmene databaze jeste nejakou priponu ... tady to bylo to _13, ale muze to byt vcelku cokoliv
a taak... tak ted je mi jasne, o co slo. asi jsem mel polozenou klavesnici na vedeni.

m.s.