<b>další změna nastavení pro ftp</b>

Ty fole neverim presunout jen 10 domen to jste docela amateri v USA ja jsem v Rusku tady to WZ jede super a presunul bych asi 100 domen.
Dobry den!
Prosim o pomoc a radu. Vcera jsem si zalozila domenu budulinek.unas.cz a dnes se do ni nemohu dostat. Je tam zatim jen par fotek a nevim, kde se stala chyba, respektive jak mam pokracovat, abych ji odstranila.
Diky moc!
Marketa
Kabuki: your account has been probably removed, due to breaking the rules. You can't use your web space as a place to store your data, there must be a consistent web presentation with ad banner, which is kind of "fee" here...
jak to, že se nemohu dostat do správce souborů. vše dělám správně.
jdu na www.webzdarma.cz > zadám uživatelské jméno a heslo > a nic nefunguje.
Mam naprosto stejny problem. delato, jako ze hledana stranka neexistuje...
adresa ftp.webzdarma.cz mi nefunguje a nefunguje mi ani, když zadám ftp.sktabor.unas.cz
ale nejak mi to nejde. Mozna je to odpoledni unavou, ale nevim jak. Prihl. jmeno i heslo je spravne, presto to nejde. Diky za odpoved.
Jsem na tom stejně, help !
Potrbuju od nekoho radu jako pro zacatecnika. Zridil jsem si www stranku na bazi excelu (ten je mi stale nejblizsi spolu s accessem). V poslednim tydnu se pristup zpomalil a musel jsem ho psat vzdycky dvakrat, nez jsem se dostal do sveho spravce souboru. Ted mi nejde prihlaseni vubec. Kdyz se koukam na to, jak si vzajemne ohledne nove situace v pripojeni na nove servery pisi odbornici, tak jim nerozumim ani slovo a potrebuju tedy laicky poradit, co mam ted v nove situaci napsat po zobrazeni zakladniho prihlasovaciho okna? (tj. po zadani: http://www.webzdarma.cz/login.html?goto=%2Fadmin%2Fsetup.html%3Ftyp%3Dmysql&err_msg[]=P%F8ihla%B9te+se+pros%EDm)
Objevuji se tam 2 okna k zadani: "Uziv. jmeno" a "heslo"
Kdyz zadam svoje stavajici udaje, nedostanu se nikam (jen zmizi udaj z pole heslo). Potrebuju vedet, jestli je nutne zmenit format zadavani zminenych 2 oken anebo jestli je nutne provest zmenu nekde jinde...
Na adrese www.webzdarma.cz to po me chce nejake "jmeno" a "heslo" - kdyz tam zadam svoje uziv. jmeno a heslo, tak to taky neudela nic (resp. zmizi udaj z pole heslo).
Prosim o radu, uz tam potrebuju svoje data pro ostatni klienty zaktualizovat. Dekuji za pokud mozno me jasne srozumitelnou odpoved. MZ
Sojkovec!
and can i get it back? i will remove all other banners!
jakto ze se nemuzu prihlasit ke sve domene, vse delam stejne a dneska to nejde, kdyz zadam jmeno i heslo a odeslu, hodi to novou stranku blank, koukam ze to nejde vice lidem
Kabuki: You have to ask admin Mira
Momentalne jsem odkazan na administraci pres web. rozhrani, ale ouha, nezle se prihlasit :-/ Co to? Neustale to hlasi "Chybně zadané heslo !", coz je ovsem blbost.
Mam dotaz, rad bych vedel proc webzdarma vubec nefugnuje a jak se to nastavuje, diky simbi
vypíše mi to následující hlášku

200 type set to A
500 illegal PORT command
500 LPRT not understood

budu vděčný za radu, dík
Sakra co jste s tim udelali.. napisu pri prihlaseni na web. rozhrani username chemikus.wz.cz a heslo * (to vam nereknu) a napise mi to, ze stranka neexistuje. Take kdyz se ci pripojit pres ftp u Win. Commandera tak zadam jako server chemikus.wz.cz a jmeno chemikus.wz.cz a heslo * a neustale se mi to nece prihlasit. Take, kdyz se chci kouknout na stranky, tak mi to napise, ze adresa nebyla nalezene, tak doufam, ze ste mi muj ucet nesmazali, jelikoz jsem tam mel veclice dulezita a nenahraditelna data. A nicim jsem Vase pravidla neporusoval.

S pozdravem Vit 'chemikus' Lobpreis
jj me taky nevim co s tim delat.......vubec se nemuzu prihlasit na felix-underground.unas.cz
Jemi jedno co děláte, ale potřebuju aby vše fungovalo jak má. Zaím jediný výsledek je ten,že při nalogování dostávám odpovědˇ špartné heslo.
Nově jsem si zaregistroval doménu a přihlášení přes FTP prostě nefunguje. Zkoušel jsem všechny zde psané varianty a nic. Mám Total Commander 5.5
ja se nemuzu prihlasit co stim?
Zkuste mi někdo odpovědět - proč nejdou počítadla přístupů po těchto změnách. Nebo vám jdou?
Nevím jestli to s tím souvisí, ale když dám po přihlášení do administrace <b>info</b>, tak to hodí tuhle hlášku: <b>Warning: mysql_connect(): Access denied for user: 'nobody@212.71.128.85' (Using password: NO) in /home/web/wz.cz/inc/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 235</b>
Dobry den , preji Vam peknou zabavu , ale nez jste to spustili, tak jste si to meli vyzkouset nanecisto nekde na zachode . Zruste prosim konto fotohynek.wz.cz , at Vam to nezabira misto. Jdu nekam jinam.
S pozdravem Spoon
Nemůžu se přihlásit přes web, stále mě to ukazuje špatné heslo. Jméno uživatele vzsnmnm.wz.cz používám jako před tím, heslo používám rovněž stejné.
Ja nevim, nejak zahadne jsem se dostala do svych slozek, ale momentalne se potrebuju dostat na mejla a to nejde a nejde...:-( Tak poradite nekdo?