net

potřebujete ježíše
Kurna hosi co to mate za matros?
jste cesi? im not sure.
Dyt sme vzdy bzyli normalni (ne hovada)
xixao:ja mam taky karneval. kolik platis mesicne a jakou mas rychlost?
Triko: mam dvoumegabit za neco pres litr, ja ani nefim..
xixao: mas nakej matros?
karneval sux. neverejna ip..
aha.....s 256 netem bych ani moc narocny hry nehral....muze se ti stat ze v ty nejvetsi rezbe se ti to zacne lagovat a ses tuhej kamo........
dearkangel >
Proč by s 256 kbps nemohl hrát hry? Ty si nějak pleteš pojmy. Pro hraní online her je mnohem důležitější rychlost odezvy než rychlost připojení. 256 kbps je nádherná rychlost na hry, já třeba mám 192 kbps a taky hraju v pohodě. Stačí i mnohem méně.
Lagy jsou způsobeny (pokud pominu problémy serveru) právě pomalou odezvou (neboli velkým pingem). A tady záleží hlavně na technologii připojení. Např. s CDMA nebo satelitem se ani o hry nemá cenu pokoušet.
Pat:vzdyt ty mas karneval
no a co ze ho ma? tak ho ma a nevyhovuje mu...
Mno me taky sere neverejna IP.
Kdyby byl u nas netbox tak bych nevahal ale kdyby..
Jo jo, ja bych taky nevahal :)
Hmm ja mam chello a mam taky dvoumegabit za neco pres litr ale mam verejnou IP.
Fuj tajbl limity...
kolik stahne nejaaka strategii na urovni tak z roku 2003 za priblizne 1-2 hodky hrani?
buhvi, proc na tom tak zalezi? mas ten limit na nejaky kilobajty?
ja hraju po netu jedine Rise of nations tak by me zajimalo jestli toho takova strategii hodne sezere
triko: No tak si stahni nejaky hlidaci program. Je jich pozehnane.
jo to stahnu ale potreboval bych vedet kolik stahne takoa strategii protoze jestli hodne tak to ani nebudu hlidat a vykaslu se na to
Sosni Netlimiter, muzes tam i videt kolik aktualne zerou softy :]
Juchůůůů. Sem bez omezení a do konce měsíce budu mít rychlost 20Mbit/s :-)
těch 20Mbit/s bude až, když budu mít vedle svýho NICKu ---.southprague.net
Dočasně sme na pomalejšim, perotože nám na těch 20Mbit/s dělaj upgrade z 8Mbit/s a měněj server, tak proto to je dočasně na pomalejšim ---.praha12.net
a koho to zajímá?
všichni se šli zakopat, protože nikdo nemá takový suprový připojení jako kolumbus. mě už taky nebaví žít... :-(