lol :-) V soutěži o nejujetější otázku vyhrává.....moment...ano, tady to máme, jasným vítězem s naprostou převahou je Pokemaster! A jako výhru získává heslo ke stránkám www.pokemon.wz.cz! Blahopřejeme! A zmíněné heslo je: * ! Užijte si ho! :-)
Pokemaster: No já nevím, nechci do tebe rejpat, je mi tě totiž docela líto... Tohle jsi doufám mínil jako vtip, a ne jako otázku myšlenou vážně, že? Protože jinak bych pochyboval nejen o tom kolik ti je, ale asi také o tvé soudnosti a o tvé svéprávnosti...
Ani se radši neptám, k čemu to heslo chceš...
Bohužel musím souhlasit s ostatními, tvůj web opravdu nestojí za nic...
Místo kladení hloupých otázek se radši uč jak dělat web...
Asi tuším co mi odpovíš (jestli vůbec odpovíš), tak budu reagovat rovnou dopředu...
Vím že můj web za nic nestojí, ale já se aspoň nesnažím vyčnívat z řady takhle blbými otázkami!
-----------------
Možná je tohle sociální inženýrství, ve své nejzákeřnější podobě - protože mě se takhle někdo zeptat, tak mu to heslo snad i klidně znám, protože bych pochyboval že by ho při té inteligenci dokázal použít...
-----------------
Nípal: nečetl jsi náhodou knihu Umění klamu, na které se právě Kevin Mitnick podílel? Vypadáš jako člověk znalý této problematiky...
Freya: >>Mimochodem, v anketě o nejlepší typ Pokémona chybí možnost "mrtvý" ;-)
lol :-)
Nípal: aha, no tak holt vypadáš znalejší než jsi, to je pro tebe jedině dobře, ne? Když třeba takhle budeš působit ve škole (pokud ještě studuješ), tak by to mohlo být fajn ;-)