Pár otázek

Ségra nehulí ta otázka o China Townu byla moje takže jí nenadávejte, to nemám rád.
Ti snad dost jasne pisu, ze nic nehulim a tudiz nejsem zadnej fetak. Zajimavy je, ze kdyz je napriklad nekdo ozralej, tak to tvrdi o vsech ostatnich a k tobe bych pouzil stejnou analogii...
drž hubu
ségra bych ti radil se tu neukazovat
dalsi inteligent... tohle je fakt plodny vlakno - krmi nas tady cimsi chytrym, ale aspon se mame cemu zasmat :)))
navíc nechápu jak ses dopídil k to mu že je feťačka? žádná kráska to teda není ale aspoň vypadá jako člověk narozdíl od tebe.
Mno... asi takhle: ja sem to nevymyslel, ale ten, kdo na to prisel, na to prisel spravne a musim s nim jen souhlasit. Btw, jak muzes vedet, jak ja vypadam? Bys me rozesmal...
Já o svý sestře vím všechno, když jí bylo 5 let musel jsem jí hlídat tak sem jí musel vzít i na rande. Pamatuju si jak sem jí dal napít piva a ona mi pak hodila šavli na záda. Jak můj kámoš kouřil cigára pod mostem a nabízel jí a ona ho poslala slušně řečeno do řiti.
lol, nejaky zhuneny sourozenci, ne? :D fakt je sranda to cist :D Plne souhlasim se Sumixem :)
A co ja s tim? Tahat sestru na rande mi prijde... prinejmensim divny :)))
Je ale musel jsem bohužel. tenkrát mi bylo 13
Možna že vám to připada ftipný, ale když jsem četla vaše příspěvky chtělo se mi brečet nejinteligentnější je tu Freya pač nikomu nenadává.
nenadávejte sestře ale mě to já to celý vymyslel
Niky: No asi se to trochu víc zvrhlo. Přiznávám se, že za to nesu taky částečnou vinu. Asi bych se měl omluvit. Čekal jsem, že se proti tomu ohradíš, ale ono nic.

Martin: seš dobrej brácha (bez ironie).
Nechapu, co tu resite.. kdo huli travu, neni fetak, fetaci si kydaj, snupou, foukaj sracky typu peri, hero, toluen (fuj, chce se mi blejt) :/
Niky: nemysli muj prispevek vazne, chci te jen upozornit, ze tu casto pises veci, ktere nikoho jinyho nezajimaji...
To je pravda, opravdu to zde nikoho nezajima...
Asi tak... mozna jsou me reakce nadsazene, ale tohle vazne nikoho nezajima ;)))
Rada všem uživatelům s hostname --.myto.cz:

DĚTE DO
NIKDO TU NA VÁS NENI ZVĚDAVEJ
BYLO TO TU ŘEČENO UŽ NESPOČETNĚKRÁT

Howg
Majkls: Díky. My se sestrou narozdíl od hodně případů sourozeneckých SNášíME
Majkls: Proto je taky můj ne?
No, tak jste si tady trochu zanadávali a nakydali hnoje na Martina a Niky. Nevím, jestli má Niky ještě chuť se zabývat nějakými testy, ale zajímalo my mě, jaké měly být správné odpovědi. Zajímají mě především odpovědi na otázky, které v žádné učebnici nenajdu

Tara: Já jsem tady taky :-)
1) Foglar
2) Erben
3) Protože neměla normální fantazii, mohla psát horory.
4) všechno
5) nikdo
6) ani jedna odpověď není správná
7) Václav
8) Jde na to ze zpoda
9) Narazí do elektrickýho sloupu, vyhodí elektřinu a nechá se odvíst do nemocnice.
10) a)
Tara: jedinej kdo tu přímo cíleně nadává je, pokud vím, Martin a Niky. Tomm se možná někdy neudrží, ale nečastuje vás osloveními jako "Debile", "Feťáku" atd....
Martin: a kolik ti je teď? Podle toho co píšeš asi ne o moc víc než sestře, že?

btw: Niky si nad sebou vyřkla ortel, když napsala první řádku... Bylo předem jasné, jak se to bude dál vyvíjet....
To jsem zvědav, jestli mi uznáš toho Jestřába :-)