Jsou to hajzlove a takovymi zustanou, A at si me uda kdo chce, ja cigany mit rad nebudu nikdy, Cernosi mi nevadi ,ale Americani jako takovi a cigani jo ! je to chatra¨a nikdy jini nebudou, tak jako nase nazory na ne taky ne ! nejde o to jaci jsou barvou, to je mi u prdele,ale jaci jsou chovani. Tamani mi tady v CR az tak nevadi,Je fakt ze jich pribyva,ale kdyz je konflikt tak jen mezi nima. A maji dobre jidlo a levne :o)) a jsou krasne zlutoucci :o))
ufff, tak mi to dalo asi 15 minut nez jsem to fsechno precetl a hodne souhlasim s masterem, sic to skoro vede primo k porusovani zakonu a k rasismu, ale ma skoro ve fsem pravdu - proste oxi na cikany anebo oxi s ciknama zatoci;-))).
Nastesti s cikanama ani skusenosti nemam, akorat jednou si nejakej fakan chtel pucit mobil ze si chce zavolat, sem rek ze ne, tak dostanu do drzky... nikdo tam nastesti dalsi nebyl, tak dostal ranu a raci zdrhnul;-)))))))).
A jednou jsem zdrhal ja... :o)). Nefim co to bylo, ale myslim ze taky chtel pucit mobil, tak 24... raci jsem zdrhl nekam do davu bylo to lepci - pac kus cesty za mnou bezel...
ale tak ponauceni co jsem tady z toho tak vycetl - mit u sebe boxera a nuz:o). a asi se fakt dle toho zachovam, nebudu riskovat ze mi nekdo neco corne... ten boxer a nuz neni spatna kombinace :))). Jinak aby bylo jasno nejsem zadnej nacek ani nic podobneho, ale nazor mastera ci nazor ze cikani = 99% parchantu je docela imho pravda... a trebas to s tim sekanim rukou neni spatnej napad... Alespon u toho co by se fakt dokazalo protoze vono bat se v noci chodit po Praze neni nejlepci :(.
A otazky typu pucis mi 5ku a podobny fakt ze zrovna nemusim... nemas cigaro e.t.c...
ale to je skoda uz psat, stejne fsechno co se melo rici jiz bylo receno a napsano, tak co psat... :)
Lukasik
Proc to vazne sem napsal vejs
Sojkovec: Já to četl, ale je to škoda
Bery: trosku z jinyho soudku...
Me docela mrzi, ze si myslis, ze nackove na tebe zautocej, jen pokud ses fetak ci vykradas trafiky...nebo jak si to tam psal...
Bohuzel mam ponekud jiny zkusenosti...a fetak ani zlodej opravdu nejsem. Vis, ono staci mit na sobe jednu nasivku se jmenem punkovy kapely a uz je nezajima nic jinyho. Stavas se okamzite jejich cilem. Nastesti to ted (v Praze) je docela v pohode, ale pred par lety jsem se fakt bala jit vecer z koncertu domu.
PS:ani anarchista nejsem...
PS2: a nevim, jak si prisel na to, ze "Neni potreba" hned musi byt anarchista a fetak. Neni to ponekud povrchni smysleni?
Punkie: Jo, náckové to maj v hlavě vypatlaný, já Punk uznávam (jak už jsem psal), ale nesměj bejt anarchisti ani feťáci, ani komunisti... Prostě pravej Punk. S těma náckama máš pravdu, napadnou občas i nevinný lidi
Jak jsem přišel na to, za Neni potreba je feťák? No já to jen vydedukoval, prostě tady v Děčíně neznam žádnýho člověka, kdo by sympatizoval s cikánama, který kradou a nebyl by feťák, nebo něco podobnýho
...stojí to za hovno, teď abych vydělal, tak musim makat............ :o)
Né, já bych radši použil:
Nic ve zlym proti turistům, když se sem chtěj podivat, jenže neni možný tady žít a taky pracovat, co to bylo za ránu, kdo nám to se spadnul snad, ČERNÝ OČI, ČERNÝ TĚLO TO NENI MŮJ KAMARÁD :o)
A nebo, když furt honěj toho Usámu bin Ládina:
Až nám vlítne do Evropy vlna Arabů, to nám možná zkazí na dobro náladu............ :o)
Uz davno vlitla... Se podivej do Karlovejch Varu ;-)
V Karlovejch Varech jsou snad jen Rusáci, co sem slyšel
Tak rusáci tam jsou majoritni to je jasny ale arabu (a hlavne arabek) je tam taky dost, jednou se tam koupala v termalu i v tom habitu..
> koupala v termalu i v tom habitu..
Hustě...
Sojkovec: Fakt, jo? I v hábitu? No to je konec :o) Mi tu v Děčíně máme asi dvě takový pošahaný ženský, který v tom choděj po městě, ale že by se v tom koupali, to asi ne......
Holt- "Morálku maj jinou, vychování taky, jak mi nikdy nebudou nevěř na zázraky"
Jo i v hábitě, totálně zahalená, sotva voči jí koukaly, ale koupala se.... No maj to dovolený....
:o) No tak to je peklo :o)
U nas na dalekom vychode(Slovensko) mame rovnaky problem.Navrhujem taketo riesenie : počul som že indonesia predava mensie ostrovy(do 200000 obyvatelov),tak sa na jeden taky zložíme a nasťahujeme ich všetkých tam.Následne ostrov predame za akciovú cenu dakemu kokotovi a je po problémoch.
J1mbo: sakra, to je nápad :o). Ale podle mě je lepší je nastěhovat do Afriky, ať se tam pobijou s křovákama :o) Aspoň sem nebudou tahat AIDS
Víte, co má cikán černýho?
sory, to byl jen překlep, pár hodin jsem nespal, takže znova:
Víte, co má cikán bílýho?
.............poslouchat :o)))))
Ciganu se stítim ! Kdy uz mastere das tu prvni cenu za tu soutěž o nej vtip